KJvin

1-3 hverdages levering

100% tilfredshedsgaranti

Fri fragt ved køb over 499,- eller 6 flasker

Fri fragt ved køb over 499,- eller 6 flasker

Abonnementsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som er gældende ved vores abonnementsløsninger.

Dit abonnement

Som abonnent modtager du hver måned den type/de typer kasser, som du har valgt at abonnere på. Du skal være over 18 år for at handle på kjvin.dk, og derfor også for at oprette et abonnement hos os.

Leveringsvilkår

Levering af abonnementskasser følger vores generelle leveringsbetingelser. Levering af abonnementskasser vil ske indenfor de første 7 hverdage af hver måned efter tilmelding. Såfremt du vil reklamere over leveringen af en abonnementskasse, skal dette gøres til KJvin ApS på mail: [email protected] eller telefon: 24604460 indenfor 5 hverdage efter leveringen eller den forventede levering.

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at kontakte  KJvin ApS på mail: [email protected] eller telefon: 24604460. I henvendelsen skal oplyses kundenavn og adresse.

Vi skal have din opsigelse senest den 25. i måneden, hvor sidste ønskede levering er sket.

Manglende betaling eller nægtet modtagelse af en kasse fritager dig ikke for betaling og betragtes ikke som en opsigelse.

Betaling

Betaling af abonnementskasser følger vores generelle betalingsbetingelser. Efter 1. betaling vil efterfølgende betalinger sker automatisk på den 5. i hver måned. Der sendes en kvittering på din tilmelding til den oplyste e-mail. Du har selv ansvaret for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit kreditkort bliver spærret eller udløber. Dette kan gøres på kjvin.dk.

Ændring af stamdata

https://kjvin.dk under ”Min konto” kan du foretager ændringer af din adresse og stamdata. Du skal informere os om adresseændring senest 2 uger før den træder i kraft. 

Ændringer og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, fragtprisændringer og ændringer i abonnementsbetingelser med udgangspunkt i inflation, ændring i udefrakommende omkostninger, ændringer i enhedsproduktionsomkostninger, produkt- og indholdsændringer samt ændret lovgivning.

En ordre kan eventuelt afvises, hvis du i løbet af det seneste år har misligholdt dine betalingsforpligtelser over for kjvin.dk.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret på abonnementskasser følger vores generelle handelsbetingelser.

Kontaktoplysninger

kjvin.dk ejes og drives af KJvin Aps.

Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte kjvin på nedenstående. Reklamationsretten for abonnementskasser følger vores generelle handelsbetingelser.

KJvin Aps
Kirsebærvej 77
8471 Sabro
CVR: 40504796
Tlf: 24604460
Mail: [email protected]

FÅ 15% PÅ DIN FØRSTE ORDRE*

*Udvalgte vine undtaget. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter. Ved at tilmelde dig accepterer du at blive en del af vores nyhedsbrev.