KJvin

1-3 hverdages levering

Vine fra hele verden

Fri fragt ved køb over 499,- eller 6 flasker

For afsendelse i dag, bestil inden

Sale has ended!!

Fri fragt ved køb over 499,- eller 6 flasker

Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.

Kontaktoplysninger

www.kjvin.dk ejes og drives af KJvin Aps.

KJvin Aps
Stillingvej 107
8471 Sabro
CVR: 40504796
Tlf: 24604460
Mail: kontakt@kjvin.dk

Levering og fragt

Vi tilbyder dag-til-dag levering alle hverdage med PostNord, Danske Fragtmænd eller Vingaloppen. (Til ikke brofaste øer er leveringstiden typisk én dag ekstra)

Bestiller du inden kl. 12.00 på en hverdag, vil din ordre blive afsendt fra os samme dag.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt, og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Bemærk, at såfremt der tilføjes en kommentar til ordren i kommentarfeltet, kan der gå op til yderligere 24 timer før din ordre godkendes. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 24604460 og på kontakt@kjvin.dk.

BEMÆRK; ved levering med PostNord, vil vinen ikke blive leveret i originale kasser!

 

Du kan også vælge at afhente din ordre på vores lageradresse i Sabro. I dette tilfælde skal tidspunkt for afhentning aftales med os inden afhentningsdagen. Adressen er:

 

Stillingvej 107

8471 Sabro

 

Bestilling

På KJvin kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler på varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 24604460 eller på kontakt@kjvin.dk. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Priserne er dagspriser.

Når du handler med KJvin, indgås aftaler på dansk og efter dansk lovgivning.

Derfor overholder KJvin også dansk lovgivning vedr. salg af varer indeholdende alkohol. Det betyder, at personer under 18 år ikke kan købe varer med et alkoholindhold på 16,5% eller derover. Personer mellem 16 og 18 år kan købe varer med et alkoholindhold op til og med 16,4%.

Betaling

KJvin.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard samt MobilePay. Købsbeløbet bliver først trukket på din konto, når varerne afsendes fysisk fra vores lager og overgår til PostNord eller Danske Fragtmænd.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Der tages ikke gebyr ved betaling på KJvin.dk.

KJvin.dk benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https) og bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, som du indtaster på vores hjemmeside, og dermed kan du trygt handle vin på vores hjemmeside.

Reklamationsret

Når du handler på KJvin, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Skulle du være så uheldig at modtage en flaske vin, som af den ene eller anden årsag er dårlig, skal du sætte proppen i og kontakte os, inden du smider vinen ud. I sådanne tilfælde er du er selvfølgelig berettiget til at få dine penge tilbage eller få en ny flaske.

Tilfredshedsgaranti

Hos KJvin.dk er du altid omfattet af vores tilfredshedsgaranti. Kan du ikke lide vinen, du har købt, kan du returnere alle flasker og få refunderet det fulde beløb, inkl. den flaske, du har smagt på.

Ring eller skriv til os, inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer og en kort beskrivelse af årsagen til din returnering. Husk at betale for portoen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.

Fortrydelsesret

Vi giver 14 dages fuld returret, når du køber vin på KJvin.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor ordren er modtaget. Derudover har vi vores tilfredshedsgaranti, som tilbyder en forlænget returret.

Ved fortrydelse skal du kontakte os senest 14 dage efter købet, og herefter skal du senest 14 dage efter returnere varerne til os. Medsend ordrenummer og en kort beskrivelse af årsagen til din returnering. Husk at betale for portoen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.

Varerne skal leveres retur i samme stand, som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto, der blev handlet med, inden for 14 dage.

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du handler hos KJvin.dk, har du mulighed for at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev. Dette kan tilmeldes, når du er i checkouten. Vi sender typisk 1-2 nyhedsbreve om ugen. Du kan altid framelde dig igen, hvis du ønsker det.

Generelt

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i design på enkelte etiketter. Derudover kan der være enkelte billeder, hvor der er årgang på vinen, men årgangen er skiftet, hvor vi ikke har haft mulighed for at skifte billedet.