KJvin

1-3 hverdages levering

100% tilfredshedsgaranti

Fri fragt ved køb over 499,- eller 6 flasker

Fri fragt ved køb over 499,- eller 6 flasker

Om os

KJvin er resultatet af en mangeårig passion og interesse for vin. En personlig passion og interesse, som senere hen er blevet professionel, og som hele tiden er under udvikling. KJvin blev grundlagt i foråret 2019, hvor Karsten Jensen besluttede sig for, at han ville give danskerne muligheden for at købe rigtigt gode vine til gode priser. Og det er det grundlag, der arbejdes ud fra hver dag.

Efter vores mening er god vin dén vin, som hver enkelt person godt kan lide. Det er ikke kun den, som vinjournalister og -anmeldere siger, er god. Vi mener, at man hver især er den bedste anmelder for, hvad man synes er god vin. Så kan vi være så heldige, at der er andre, som også kan lide den vin, og så kan vi dele den i godt selskab. Så begynder det hele at gå op i en højere enhed! Derfor siger vi også ”Mere end bare vin, fordi vinen gerne må give os mere end bare noget at drikke.

Priser

Vi synes, at man skal kunne købe den vin, man har lyst til, når man har brug for det. Og derfor arbejder vi ikke med urealistisk høje 1 fl. priser eller normalpriser, som er udregnet for at kunne give en høj rabat. Hos KJvin skal man hver dag kunne købe vinene til det, de faktisk bør koste. Dermed ikke sagt, at der ikke kan komme tilbud, for vi kan også godt lide tilbud. Men det er ikke tilbud på 30% og derover, som man ser andre steder. Det er mere en mulighed for at købe sin yndlingsvin til en lidt bedre pris en gang imellem.

Udvalg

Bag KJvin er der mange års erfaring i at købe vin til de mange forskellige danskeres smag. Derfor har vi et bredt netværk af vinproducenter rundt om i verden. Det er vores klare overbevisning, at der er en vin til enhver smag og lejlighed, og derfor arbejder vi hele tiden på at have et bredt sortiment af forskellige vine fra mange forskellige lande i mange forskellige pris- og kvalitetsniveauer.

Vi opfordrer også alle til at prøve noget nyt en gang imellem. Der findes rigtig meget god vin rundt i verden. Så vores opfordring er derfor: Prøv en ny region, drue eller land fra tid til anden. Man bliver tit positivt overrasket!

Vi holder altid øje med trends – både i Danmark, men også rundt om i verden, og derfor er vi altid klar til at være med på enhver ny bølge. Karsten, der står bag KJvin, har gennem tiden været med til at udvikle nytænkende produkter og opstarte produkttyper i Danmark. Så hos os ved vi, hvad der skal til for at følge med tiden.

Kunden

Hos KJvin arbejder vi efter værdien, at vores kunde altid skal være i fokus, hvilket vi gør ved at tilbyde en professional, personligt tilrettet service efter hver enkelt behov. Derfor kan du være sikker på, at vi altid gør vores bedste for at forstå dit behov, og hvordan det skal imødekommesbedste mulige vis. Om det så er et ”simpelt” køb, en gave, vin til festen eller andet.

God fornøjelse!

Prøv noget nyt

Bestsellers

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen herunder, hvis du har spørgsmål – så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

[wpforms id=”12886″]

FÅ 15% PÅ DIN FØRSTE ORDRE*

*Udvalgte vine undtaget. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter. Ved at tilmelde dig accepterer du at blive en del af vores nyhedsbrev.