KJvin

Tilfredshedsgaranti

Hos KJvin har vi selv indkøbt alle de vine, som vi sælger. Derfor kan vi stå 100% inde for kvaliteten af dem. De bliver udvalgt efter, at hver enkelt skal give nyderen en god oplevelse og altid med en god pris i forhold til kvaliteten.

Vi vil derfor gerne give vores kunder tilfredshedsgaranti på alle vores vine, hvis der er købt min. 6 ens af vinen. Dette gør vi, fordi det er vigtigt for os, at du, som kunde, har en god oplevelse hele vejen igennem en handel med os.

Hvordan fungerer garantien?

Det er et faktum, at vine en gang imellem bliver dårlige inden åbning. Det kan være en syg korkprop, at vinen er gået i gæring eller andet. Det sker heldigvis med de færreste.

Men hvis du er så uheldig, at du har modtaget en flaske vin, som er dårlig på den ene eller anden måde, skal du sætte proppen i flasken igen og kontakte os, inden du bortskaffer vinen.

I et sådan et tilfælde er du selvfølgelig berettiget til at få dine penge tilbage.

Hvis det skulle ske, at du har købt en vin, som du mener ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi dig at tage både den åbne flaske samt de øvrige flasker retur.

I dette tilfælde beder vi dig også om at sætte proppen i flasken, som du har prøvesmagt, og herefter kontakte os for at aftale videre forløb omkring returnering.

Vores tilfredshedsgaranti gælder 30 dage fra fakturadato.

Hvordan returnerer jeg?

Hvad enten du har en dårlig flaske vin, eller en vin, som ikke lever op til dine forventninger, skal du kontakte os på kontakt@kjvin.dk eller ringe til os på telefon 24604460.

Du betaler selv returforsendelsen, hvis du ønsker at returnere hele dit køb, fordi vinen ikke lever op til dine forventninger.

Er der derimod noget galt med vinen, betaler KJvin dine udgifter til returporto. Vi vil dog i første omgang bede dig om at lægge ud og derefter sende os en kopi af kvitteringen. Vi refunderer portoen, når vi har modtaget vinen og konstateret, at flaskerne ikke lever op til vanlig kvalitet.

Når vi har modtaget flaskerne fra dig, krediterer vi alle flasker – også den, der er blevet prøvesmagt.

Det er tilfredshedsgaranti efter vores mening!